Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

sábado, 26 de abril de 2008

NOOOOOOOOOO, NOOOOOOOO....NO!


Com diria la popular cantant Amy Winehouse, NOOOOO, NOOOOO...NO s´aprovaren ahir divendres a la reunió de les dones al casino, els presupostos i les modificacions de cuotes proposada per la Junta.
Després d´una intensa discussió (comparable a un d´aquells mítics programes de Tómbola), es donà lloc a la votació (tampoc exenta d polèmica, pel tema del vot a distància), donant un resultat final que otorgaba una sobrada victoria al NO.
Haurem d´apretar-nos els cinturons per a recurtar d´açi i d´allà per poder fer front a un nou presupost....

6 comentarios:

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Ricky mal començem!! Ara entenem xq som una falla tan estancada.

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Amy Winehous va votar en les condicions q es veu en la foto??? Q li donareu?? Absenta???

Vane dijo...

Tómbola li portava aigua a la reunió d'ahir de les dones,q vergonyaaa!!!
Si no begerem tant...!!jeje

marieta campos dijo...

espectacle vergonyòs el d'ahir! la veritat que jo i molts mes ixirem indignats, pero bueno es el que vol "la majoria"....
la veritat que tot açò per a mi ja no es falla, sino que s'està convertint en rivalitats personals, pense que per el bé de la falla cadascú tndria qe mirar per el bé de tots i no ficar-se en temes personals.
tens raó vane la culpa sempre del alcohol! apartir d'ara serem la falla abstemia i alomillor les coses anaben millor..jajajajaja!!!

ADRI dijo...

Hola!Primer que tot donar-vos l'enhorabona per el blog.El nom és el més original.Després dir que estic totalment d'acord en el que digueu.La reunió del divendres pareixia més tómbola que atra cosa.Un espectacle lamentable del tot.en fi, sobren les paraules.

S@NdR@!!! dijo...

Wenas!!! ja stic asi jo! molt fort lo del divendres, xe... 40 euros q es demanaven d mes... no 400 ni 4000 eh... Pero ojo, q l'any q ve ki diga q la taula està trencà o q la cadira està coixa o lo mes important... esq asi davant no se sent la xaranga... entre altres coses, li comentarem com va ser açò de les votacions i el xq es volien pujar les quotes. Q LES COSES NO ES PAGUEN ASOLES!!! ahh!! i part d l'alcohol el paguem! recordeu els tickets?? no meu puc creure, pero bueno... es lo q nia, no?