Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

martes, 24 de febrero de 2009

AROHA FAN CLUB


La Mula, volia tindre també un ídol, i creguerem per majoria en la última assemblea, que el nou fijatge de la falla, Aroha, ben bé, s'ha guanyat ser.ho.

En poques setmanes ha demostrat que encaixa perfectament amb els ideals de La Mula - Bosquiman Club.

Si vols ser Fan d'Aroha... ja saps, deixa ací el teu missatge.

I si tens alguna foto amb ella, fes-la arribar.

11 comentarios:

Ricol dijo...

Jo soc el mes fan d´Arhoa, teniu q reconeixer-ho, x no parlar d q es la meua parella de parxis, es a dir la parella guanyadora!!!!

marieta campos dijo...

bueno bueno Aroha quina entrada trionfal!!! en lo que li va costar decidirse apuntar-se!

jo tink que reconeixer, encara que estik en el "taty martin fan's club" que tmb soc fan d'ella,(no te fiques celòs taty, de tu soc més!)
serà una bona superestupenda!!!! jijiji

jcardet dijo...

Maria, pense que Aroha té un caracter més semblant als bosquimanos-muleros que al de les superestupendes, però... Faça, el que faça , estarà ben fet!!!!

Vane dijo...

La presidenta d'honor del "Tati martin fan's club" es una crack mundial i en poquets dies si q es veritat q s'ha guanyat el titol mes q a pols!! Aixina q jo tmb soc fan d Arohaaaaaa!!

Muacksss!!

aroha! dijo...

entrada triomfal del tot!!jejeje novata en la falla i ja soc superestupenda-mulera!! ara ja li vaig a vacilar a taty que no es el unic que te club de fans!!jaja
gracies a tots per ferme sentir com si estiguera tota la vida en la falla!!!

mon dijo...

Ricol, estàs equivocat. Jo crec que més fan de Aroha que jo no hi ha ningú. Jo com a vice-president del Aroa Fan Club, propose que el monument faller del any que ve estiga dedicat a la nostra ídol.

I si fa falta el pague jo.

Vixca Aroha i el seu club de fans!

Tati dijo...

Jo no dic res, que despues tot se sap

Clara dijo...

Jo li faig la ola i lo q faça falta, però Aroha, no vages diguent que en aquesta falla tenim costum de rebre així a la gent nova, que al final no cabrem al casal... Açò s´ha de guanyar a pols, i tu ho has fet!!! Menudo fixaxe hem fet!!!jajaja

neusis dijo...

OE OE!!
tatay quel pensaves que eres el rei de la falla??!!
jajaja
és una bona crak! i ho ha ben demostrat!! si per a seguir-li els peus a les paelles quasi agafem un coma etilic!

CLARETA dijo...

JE AROHA, QUE ENTRADA MES TRIUNFAL A LA FALLA DEL MERCAT,NO ESPERAVA MENYS DE TU.
CLARA DESDE LA FALLA DEL MATERAL

ADRI dijo...

Qué bò Aroha!no pots queixarte!has entrat a la falla "a lo grande"casi podriem dir que has deixat un poc a la sombra a taty,jeje!(bueno,pero en el fondo ell sempre sera el nostre idol).
Ara,estic d'acord en Clara,no corregues masa la veu q ja stem masa apretaets al casal,de totes formes tu ho has conseguit per mèrits propis!jaja!
Jo vuy ser fan dels dos!que me fagen el carnet de socia ja!jajaja!