Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

jueves, 12 de febrero de 2009

Paelles a Andorra


Com tots sabeu, uns quants membres de la Mula Francis desplaçats a Andorra per tasques humnitàries de la nostra ONG, es troben atrapats degut al fort temporal de neu.

La Junta Local Fallera de Sueca preocupada per la situació, i pensant en la proximitat de la festa de les paelles on s'estrenaran les camisetes, ha buscat una solució bona per a tots.

En paraules del portaveu de Junta: "No podiem permitir que els nostres fallers es quedaren sense la festa de les paelles i per això hem trasladat el event al país dels Pirineus... i de paso comprarem sucre, tabaco i xocolate.

Ací teniu el cartell oficial que ens han facilitat.

2 comentarios:

Ricol dijo...

Pues si, la situacio es deseperada, pero ara estem molt mes tranquils desde que la Junta Local Fallera i el Govern Andorrà han realitzat aquest acord per a celebrar les paelles en el sindicat arroser de Pas de la Casa, probablement la situacio se complique i se traslade cap aci també la cabalgada del ninot, pero de moment encara no ho podem confirmar.
Moltes gràcies, seguirem informant.

marieta campos dijo...

moltes gracies per trasladar la festa de les paelles aci a Pas de la Casa, ja tenim aparaulat el local, es diu L'Xcentric. Ja tene el cartell per tote les botigues d'alvoltant i hem pasat la veu per tota la comarca o parroquia, com diun aci.
Agrairiem que trasladareu la festa de esta nit del Pimwis tambe.
Gracies per la vostra preocupacio, estarem en el iglu bar per si algu s'anima a vindre, no se com.
Ens vegem algun dia