Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

sábado, 17 de mayo de 2008

EL PEOR DIA DE MI VIDA


Ara que estem tots tan enganxats als blogs i els foros, i pasem tantes hores de cara a l´ordinador, s´imatgineu com seria el pitjor dia de la nostra vida? Tal volta com la del nostre amic Enjuto Mojamuto..
Clickeu en l´enllaç

http://youtube.com/watch?v=2OBZHB5I89A


X cert el pròxim dia 25 de maig és el DIA DE L´ORGULL FRIKI!!!!

5 comentarios:

mon dijo...

Este capítul de Enjuto Mojamuto ja s'ha convertit en un clàssic del humor. Jo ací en la oficina tinc penjat el poster de Michael Jackson i ET. Qué gran imatge!

Per al DIA DE L'ORGULL FRIKI podriem organitzar una cabalgata per Sueca lluint els millors disfraços. Jo me trie el japonés de calçoncillos-tirants roig, que a mi el color blau no em senta molt bé.

Unknown dijo...

HOlaaaaaaa!!!jejeje com esteu!!!sou uns figueres!!Ricol necesite un favor!!!:) Mos pots reservar la pista de Basquet pal dijous (dia 22) a les 19'00h de la vespra!!!esque les juaores tenim ganes dentrenar i de anar preparnt táctiques per als partits del dispte!!!jejeje bueno ya mos dius tu algo, vale!!!un besot i moltees gracies!!!

Ricol dijo...

Ok Sara no hi ha cap problema, ja vos dic com quede en l´horari xq l´anterior dijous a les 19:00 crec que estaba reservat pel CB Sueca infantil, supose que ho tindran reservat fixe, x això vaig tindre que agafar la pista a les 20:00, però s´intentarà.

Unknown dijo...

ola Ricky, mira si mos pots reservar la pista per a les 8 perfcte, xq es mes q res per entrenar un ratet.jejeje bueno ya mos avises segur hui, vale, moltisimes gracies x tot Mister jejeje i si vols vindre al entrenament pots vindre, ehhh. bueno ya ens avises, un besot

Ricol dijo...

Ok, ja està reservada a les 8, xq abans sno se podia. Intentaré anar un ratet, si puc....dw