Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

miércoles, 7 de mayo de 2008

Mercat Bascketball Club Femení


Si senyor, els periodistes ja s´amuntonen a la porta de l´Estadi Municipal Antoni Puchades, esperant captar una imatge del nostre equip de Basquet femení, que disputarà el pròxim dissabte dia 10 de maig el campionat de falles. Com no, tota la nostra falla està expectant davant els inminents encontres, i s´ha confirmat per diferents fonts que van a començar els entrenaments de la temporada, i que per al campionat van a lluïr unes flamants camisetes noves per a desllumbrar a tots. Des de la redacció de la Colla Mula Francis volem donar suport a tot l´equip, i ànims per al campionat, i a la resta de fallers/eres convidar-los a acudir a l´Estadi el proper dia 10 per a animar a l´equip, que guanye o no, ha tingut la iniciativa de participar, que ja és molt. ÀNIM CAMPIONES!!!!

10 comentarios:

Vane dijo...

Ricol!! no comboies tant a la gent q desprès ens donarà vergonya jugar!!!
Espere x lo menos q claven alguna canasteta pa q dedicar-la a vosatros!!jeje.
Recordeu q els del frontó jugen a la mateixa hora,x si algú vol anar...

Unknown dijo...

Rickkkkkkyy!! etsas fet tot un redactor!!!jejeje moltes Garcies x els teus Anims, i esperem que almenys la gent q necesitemestiguen alli animant-mos, xo vejent tot els comentaris, crec que aixo estará més q fet!!!el complicat que diu Vane esq fiquem alguna canasta!!!jejeje xo bueno, aixo ya vorem!!
Bon Comentari!!!!

mon dijo...

Per a convocar a més afició es podria anunciar la rifa de un baló de la pinyata (paraula suecana) firmat per totes les jugadores. Jo el dissabte no estaré allí, però por lo menos podré vore els partits en directe per Eurosport. Amunt Mercat!!!

abel -confeti- dijo...

jo ho he publicat a la hoja i a TV SUECA per a que la gent s'asavente de que hi ha partits el dia 10 de maig per la vesprada i aixi poder anar la major quantitat de gent possible.

@ VANE: per cert el partit en el que mes public s'espera es en MERCAT vs SALES ja que no se si estaras al tant de que jugueu contra l'equip de Gregorio Manzano i segurament fica una tactica prou dificil de superar a mes del gran nivell que tenen com a jugadores de basket (i d'altres coses... ejeeemm!!)

GORIIISS!!! GORIIISSS!! GGGOOOOOOOORIS!

xDDDDDDDDD

Vane dijo...

Be Abel "donde las dan,las toman"...
Aixó q vol dir q el Senyor President d la Falla del Mercat anime a l'equip d Gregorio Manzano???
Pues igual el nostre equip no tindrà tant de nivell com a jugadores de basquet (ni en altres coses...ejem ejem) xo sabem q podem fer 5 personals cadascuna,aixina q...!!jeje.

xDDDDD

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

Viva les gori!!! Jo opine q tene molt pero q molt de nivell en altres coses!!! ja ens ho han demostrat a mi i abel. a basket no ho se!

Viva les gori manke pierdan!!

:p

abel -confeti- dijo...

--MERCAT vs SALES--

...hagan sus apuestas señores...!

MERCAT - 225.96
EMPATE - 0.01
SALES - 1.25

-info apuestas: betandllit.com-

Ricol dijo...

MAEMEUA!!!! "la tensión se masca en el ambiente"
La veritat xics es que esteu fento un poquet lleget ficant-vos a favor de Sales ( encara que, tot siga dit, hi ha que reconeixer que tenen un gran potencial dins i fora de la canxa)
Així que vos vullc vore animant al Mercat...es que... me teniu content!!!

Sandra dijo...

Pos vaya animaors! al principi molt d comboi x les vostres juaores de basket i ara... vaya!! animeu a les rivals!! aixina com voleu q guañem??? :p
molt bonico!
Pos q sapiau q anem a guañar mosatros!! jeje (ojala!)
Demà mos vegem en els super-partits!!!

Esther dijo...

Q fuerte, q fuerte!!!!!

Menudo sr. presi i el seu 1er. vice

aixi, no cal ja ni q animeu, muy fuerte.

Vane, jo estic en vosatros, saps el q pasa q ells no saben com som mosatros fuera de la canxa, ejjeemm,ejjeemm.

Ale, ahi keda eso, besets!!!