Un nou video-experiment a la Mula, Mundo Picho presenta la seva versió de Four Chords, anomenada 4 acordes, en la que trobem unes conegudes cançons amb algo en comú..... Recordeu que al final del blog teniu + videos.....

jueves, 15 de mayo de 2008

Apuesta por el Rock

Esta és una cançò del grup "maño" Mas Birras, la fique pq me encanta, encara que de la versió q estic enamorat es d'altre grup aragonés, sabeu quin? ... Dedicat per a Sam i tots aquells q es quedaren en la carretera.





i ja sabeu, no deixeu mai d'apostar pel Rock!!




4 comentarios:

mon dijo...

Menudos tupés que se gasten els amics. No tenia el gust de coneixer la versió original, però igual que tú, me quede en la versió de Heroes. Samuel, si "Mas Birras" venen a Cheste agarrateu en més temps que l'atra volta.

Ricol dijo...

No me recordeu eixa experiència traumàtica!!!!

8 hores en un autobus bufats i decepcionats per vore que no arribavem...que mal!!

Encara que al final ens ho agarrarem amb més filosofia i baixarem a l´autovia a coneixer gent, entre altres una xica que acabava de casarse i no arribava al seu propi convit, molt fort...

Be, si "mas birras" venen a Xest, acampare a la porta una setmana abans, només per sentir apuesta por el rock n´roll, jeje ( Jo tb me quede amb la versió d´Herois)

jcardet dijo...

No crec que "Más Birras" vinga, bò... potser vinguen, però sense el cantant... va faltar, crec que en extranyes circunstàncies. Vixca el ROCKABILLY!!!

MIEMBROS DEL COMITÉ dijo...

R.I.P